JoomlaLock.com All4Share.net

Képzések

Öszesített képzési időpontok

Írta: Gál Attila

Képzéseink helyszíne: 1088 Budapest, Múzeum u.9. (Harmónia Palota)

Igény és megfelelő létszám esetén az ország bármely területére elmegyünk képzést tartani. Írjon ezügyben!

 

Alternatív Képeségfejlesztő Tanácsadó® képzés

Tanácsadás gyakorlata modul: 2017. október 7-8., november 4-5., december 3.

Stresszkezelő technikák modul: 2018. január 6-7., 20.

Tanulási coaching technikák modul: 2018. febr. 9-10-11., ápr. 6-7-8.

Komplex mozgásterápia modul: 2018. márc. 2-3-4., márc. 16-17-18.

Gyakorlati nap: 2018. május 26.

 

Stressz Release kineziológiai rendszer:

I-II. szint (előfeltétel nincs): 2017. október 21-22.

III. szint (előfeltétel TFH I.-II.): 2017. december 16.

IV. szint: 2018. január 13-14.

Energiaközpontok (előfeltétel SR I-II.): 2017. december 17.

Fájdalomcsillapítás akupresszúrás pontokkal (előfeltétel: bármelyik kineziológiai rendszer alapképzése): 2017. február 15. 16.30-19-30 óra

 

Touch For Health (TFH) kineziológiai rendszer:

TFH I. szint (előfeltétel nincs): 2017. október 14-15.

TFH II. szint: 2017. október 28-29.

TFH III. szint: 2017. november 11-12.

TFH IV. szint: 2017. november 25-26.

 

Touch For Health gyermekeknek: 2017. 

 

Brain Gym® kineziológiai tanfolyam (előfeltétel nincs): 2017. június 10-11., július 01-02.

Optimális Agyi Szerveződés® tanfolyam (előfeltétel: Brain Gym®): 2017. szeptember 16-17-18.

 

Keleti kézreflexológia I. (előfeltétel nincs): 2017. szeptember 09.

Keleti kézreflexológia II.: 2017. szeptember 10.

 

Lelki Kulcsok a gyógyításban: 2017. 

TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKNAK 18 pontot érő szabadon választható elméleti továbbképzés!!!

(Nyilvántartásba vételi szám: 45685/2014)

 

Lelki kulcsok a mentális képekben: 2017.

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓKNAK 17 pontot érő szabadon választható elméleti továbbképzés!!!

(Nyilvántartásba vételi szám: SZTK-A-7732/2015)

 

Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó

Írta: Gál Attila

Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a gyermekek hegynyi információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása egyre nagyobb kihívások elé állítják őket.

Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek száma.

Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de van olyan adat is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya.

Bővebben

Touch For Health

Írta: Gál Attila

A Touch for Health (TfH) kineziológiai rendszer a kineziológia 1x1-e. Szinte minden kineziológiai rendszer alapját képezi. Dr. John Thie alkotta meg az Alkalmazott Kineziológiából kiindulva. Víziója azvolt, hogy minden családban legyen valaki, aki ért az izomteszteléshez és segíteni tud családtagjainak a problémáik megoldásában.

A TfH rendszer négy szintű képzést foglal magába. Minden egyes szint 2-2 nap. Összesen 42 izmot tanít meg tesztelni és nagyon sok korrekciót az energetikai rendszer kiegyensúlyozásához.

Bővebben

EDU-K: Brain Gym®

Írta: Gál Attila

Az Educational Kinesiology© (EDU-K©) vagy más néven Pedagógiai Kineziológia a különböző tanulási képességek fejlesztésével foglalkozik.

Az EDU-K© alaptanfolyama a Brain Gym© 101 kurzus, mely az egész módszer alapjait tanítja meg a résztvevőnek.

A Brain Gym© - magyarul Agytorna – egy speciális mozgásformákat, folyamatokat, és programot tartalmaz annak érdekében, hogy akár Ön, akár gyermeke hatékonyabban tudjon tanulni.

Bővebben

Stress Release I.-II.

Írta: Gál Attila

A WELLNESS kineziológia, a JÓ KÖZÉRZET KINEZIOLÓGIÁJA, más néven Stress Release, magyarul stressz lebontás. Dr. Selye János stressz elméletét alkalmazta a gyakorlatban Dr. Wayne W. Topping Angliában élő, de Új-Zélandról származó kineziológus.

Nagyon egyszerű és mégis igen mélyreható módszerrel tanít meg a mindennapi feszültségek, stresszel telített élethelyzetek kezelésére. A kineziológia gyakorlatai hatékonyan képesek oldani azokat a gátakat, amelyek miatt rosszul érezheti magát nap, mint nap. Könnyebbé tesszük a változtatást sok stressz kezelő technika és stratégia bemutatásával, segítünk a stressztől mentes életmód kialakításában. Ezek az egyszerű gyakorlatok az élet minden területén alkalmazhatóak.

A Wellness Kineziológiai használatával megbirkózhat félelmeivel, kiterjesztheti tudatosságát és elérheti maximális teljesítőképességét!

Bővebben

Stress Release III.

Írta: Gál Attila

Rögzült érzelmek oldása 

Bizonyára már Ön is tapasztalta, hogy egy „beleragad” egy érzelmi helyzetbe. Pl. túlzott aggódás, állandó harag van Önben, de ilyen rögzült érzelem lehet a félelem is. Érzelmeink bizonyos körülmények fennállása esetén rögzülhetnek és megkeseríthetik életünket. A rögzül félelem sok esetben táptalaja a fóbiáknak, szorongásoknak, kényszeres viselkedéseknek, esetleg túlzott evésnek.

A Wellness Kineziológia ezen képzési programja megismertet a Dr. Roger Callahan amerikai pszichológus által kifejlesztett eljárással, mely segítségével a rögzült érzelmeink gyorsan kiegyensúlyozhatóak, oldhatóak.

Bővebben

Stress Release IV.

Írta: Gál Attila

Munka az érzelmekkel 

A 2 napos tanfolyam célja, hogy még több eszközt kapjon a kezébe annak érdekében, hogy alaposabb munkát tudjon végezni az érzelmekkel. John és Margaret Barton dolgozta ki a Biokineziológiai Intézetben azokat az egyszerű eljárásokat, amiket e program keretében megismerhet. A Biokineziológiai kutatások számos reflexpontot fedeztek fel a testen, melyek kapcsolatban vannak szerveinkkel, és amelyek segítségével kiegyensúlyozható testi működésünk. Mintegy 190 pozitív és negatív érzelempár segítségével tudjuk vizsgálni az adott szerv kiegyensúlyozatlanságát. Szükség esetén pedig korrigálni lehet a kiegyensúlyozatlanságot a megfelelő érzelmi stresszoldó technika segítségével.

Bővebben

Energiaközpontok

Írta: Gál Attila

Az ember a környezetével az anyag-, energia- és információáramláson keresztül van kapcsolatban. Ha ez a kapcsolat nem kiegyensúlyozott, akkor mindenféle nehézségekkel, problémákkal találjuk szembe magunkat, hosszabb távon – a testünk ellenállóképességének függyvényében – akár betegségek is kialakulhatnak. Az energiaközpontok biztosítják az energia- és információcserét a test és a külső környezet között. Tulajdonképpen az ayurvédikus orvoslásból ismert csakrák kiegyensúlyozásáról szól az egynapos workshop.

Bővebben

Kineziológia gyermekeknek és szüleiknek

Írta: Gál Attila

A 4 órás workshop egy útmutató szülőknek és gyermekeknek arra, hogy hogyan kezeljék a stresszt, mit tehetnek, hogy jobban menjen a tanulás. A cél az, hogy a szülőknek bemutassa a kineziológiát és azokat a gyors, egyszerű és nagyszerű változásokat, amiket a gyermekeknél elérhetünk. A gyermekek megérthetik azt, hogy miként működnek a gyakorlatok, hogyan kell őket végrehajtani és miért fontos őket végezni.

Bővebben

Lelki Kulcsok a gyógyításban

Írta: Gál Attila

A Lelki Kulcs Tanfolyam sikerének a titka abban rejlik, hogy minden résztvevő személyre szóló, saját lelki alkatának megfelelő programot vehet kézbe. Vannak olyan pozitív gondolatok, melyek jól illenek személyiségünkhöz, ezek a saját lelki kulcsaink. Vannak azonban olyan pozitív gondolatok, mentális képek, melyek veszélyesek egészségünkre, ezek a lelki vírusaink.

Bővebben

Lelki Kulcsok a mentális képekben

Írta: Gál Attila

A Képzeletkontroll könyvek és a Lelki Kulcsok a gyógyításban workshop új és érdekes információi kapcsán többen kérdezték, hogy miként lehet ezt a módszert – a lelki kulcs tesztet – a gyakorlatban, a mindennapi életben alkalmazni az önkezelés során? 

Bővebben

Személyes eredményességi tréning

Írta: Gál Attila

Oktató: Gál Attila kineziológiai szakértő, Coué oktató

A képzés időtartama: 1 nap (09.00-16.00 óráig); képzési díj: 10.000.- Ft

A képzés időpontja: 2016. okt. 16. (Budapest)

Bővebben

Keleti Kézreflexológia I.-II.

Írta: Gál Attila

Keleti Kézreflexológia I. szint workshop

A workshop felöleli a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alapjaink nyugvó kézreflexológiai állapotfelmérő technikákat és korrekciós gyakorlati részeit.

TEMATIKA: a kézreflexológia kialakulása, kivetülési területek a kézen és lábon. Különböző rendszerek (alap-, rovar-, mini-, kínai rendszer) kivetülési területei. Zónavizsgálatok, a zónák elváltozásainak értékelése.

A kézen és lábon lévő zónákon keresztül (melyek nem egyeznek meg a reflexológiából ismert zónatérképekkel) kezelni lehet a különböző szervekhez és funkciókhoz tartozó energetikai problémákat.

A módszer gyors, hatékony, eredményei látványosan meggyőzőek.

Bővebben

  

Honlapunkon cookie-kat használunk, amik segítenek a legjobb szolgáltatások nyújtásában. Részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban.