JoomlaLock.com All4Share.net

Kedves Jelentkező!

Örömmel fogadom jelentkezését a kiválasztott képzésre.

Kérem, hogy a megrendelési űrlapot pontosan töltse ki!

Jelentkezése megérkezését követően fogok küldeni egy díjbekérőt a regisztrációs díjról, melyet kérek elutalni (bankkártáyval is kifizetheti). A regisztrációs díj beleszámít a képzés díjába. Előfordulhat, hogy levelem majd a spam mappába kerül, ezért kérem ellenőrizze ott is ha nem találja és ha ott van, akkor engedélyezze a címemről érkező levelek fogadását (info@egyensulyert.hu).

Az időpontokat igyekszem tartani, kérem írja be őket a naptárjába! Amennyiben valamilyen oknál fogva változás áll be a programban, akkor arról időben értesíteni fogom.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000687

Tájékoztatás!

Amennyiben a képzés bármely okból elmarad, a képzési díj teljes egészében visszatérítésre kerül a Résztvevő számára, vagy kívánságára az általa választott más tanfolyam tanfolyami díjába kerül beszámításra.

Amennyiben a képzésen a Résztvevő bármely okból nem vesz részt és a képzés első napját megelőző 14 nap előtt írásban lemondja a képzésen való részvételét, a befizetett képzési díj részére visszafizetésre kerül, levonva a képzési díj 25%-t mint regisztrációs díjat. Egyébként a képzési díj visszaigénylésére nincs lehetősége.

A Képzési Szolgáltató méltányosságból ettől eltérően dönthet és a befizetett díjat átteheti ugyanarra a képzésre egy másik időpontra, vagy egy másik képzésre.

Köszönettel: Gál Attila

Adatok
Ellenőrzés

  

-->