JoomlaLock.com All4Share.net

A Lelki Kulcs Tanfolyam sikerének a titka abban rejlik, hogy minden résztvevő személyre szóló, saját lelki alkatának megfelelő programot vehet kézbe. Vannak olyan pozitív gondolatok, melyek jól illenek személyiségünkhöz, ezek a saját lelki kulcsaink. Vannak azonban olyan pozitív gondolatok, mentális képek, melyek veszélyesek egészségünkre, ezek a lelki vírusaink.

A pozitív gondolatok 30-40%-a lelki vírus!!!

A tanfolyam résztvevői megtanuljákkiválasztani a pozitív gondolatok közül a saját lelki kulcsaikat,összeállítani és alkalmazni a valóban hatásos pozitív gondolatokat a lelki vírusellenőrzés törvényei segítségével, és kiiktatni életükből a lelki vírusaikat.

A Lelki Kulcs Tanfolyam az Ön problémáira és konfliktusaira is megoldást kínálhat!

A Lelki Kulcs Tanfolyam személyre szóló módszere sikeresen kombinálható az Agykontrollal és a Coué módszerrel (Biztonságosabbá teszik azok gyakorlását.).

Kinek ajánlott a Lelki Kulcs Tanfolyam elvégzése?

TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKNAK 18 pontot érő szabadon választható elméleti továbbképzés!!!

(Nyilvántartásba vételi szám: 45685/2014)

 • Ha állandóvá válik a feszültség Önben vagy Ön körül,
 • Ha ismételten zsákutcába jut a problémái megoldása során,
 • Ha mindig kimerültnek, agyonhajszoltnak érzi magát,
 • Ha szorongás van jelen az életében,
 • Ha elege van abból, hogy kihasználják,
 • Ha betegsége leküzdéséhez szeretne segítséget kapni,
 • Ha hangulata sokszor ingadozik,
 • Ha szeretne határozottabban fellépni,

akkor Önnek feltétlenül ajánlott a tréning elvégzése.

A leggyakoribb sikerek a Lelki Kulcs Tanfolyamon, melyet az alapelvek alkalmazásával érhet el:

 1. Az egyensúlyából kibillent szervezet erőteljes, gyors változása.
 2. Felszabadultság, lelki nyugalom.
 3. Gyámoltalanságból egyre nyerőbb típussá válás.
 4. Fáradékonyságból tetterő, munkabírás.
 5. Félénkségből öntudatos, határozott viselkedés.

Minden ember lelke és érzelmi élete egy csodálatos külön világot képvisel. Ha az alkalmazott technika személyre szóló, akkor pontosan alkalmazkodik ehhez a csodálatos, egyedi lelki világhoz. Ezáltal a szenvedés ideje lerövidíthető. Az eredmény: kézzel fogható siker, öröm és elégedettség.

Ha Ön sikereit szeretné lehetőségeihez képest a leggyorsabban elérni, valamint szeretné megismerni azokat a törvényeket melyek alapján gondolataink hatnak ránk, akkor javaslom Önnek a Lelki Kulcs Tanfolyamon való részvételt.

Legyen Ön is az első jelentkezők között és ismerje meg azokat az alapszabályokat melyeket feltétlenül be kell tartania, hogy lelki vírusait kiszűrhesse.

A tanfolyam helyszíne: Harmónia Palota Kft. 1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Időpontja: 2017. febr. 22. 09.00-16.00 óra között

Résztvételi díj: 10 000.- (ÁFA mentes)

Maximális létszám 14 fő.

Tanfolyamvezető:  Gál Attila

 

Részletes tematika

Pozitív gondolkodás hátránya

Az elménk a különböző ingerekhez más-más következményeket: érzéseket, reakciókat kapcsol. Az ingerek az érzékelés, észlelés, asszociációs vonalon keresztül válnak valósággá számunkra.

Egy ingerhez minden embernél más és más reakció tartozhat. Ez a legfőbb oka annak, hogy a legtöbb pozitív gondolkodást igérő módszer hatástalan, sokszor veszélyes, mivel traumákat érint meg és ébreszt fel az elménkben.

Következtetés: csak személyre szabott módon lehet pozitívan gondolkodni és autoszuggesztióként olyan ingereket adni magunknak, amelyek nem fájdalombázishoz kapcsolódnak.

Örömbázisok, fájdalombázisok

Örömbázisainkhoz kapcsolódnak azok az emlékeink, élményeink, amikor jól éreztük magunkat, amikor produktívak voltunk. Csíkszentmiháyi Mihály szavaival élve, flow-ban voltunk. Az örömbázisok képezik az igazi, személyre szabott autoszuggesztió alapját, ezért ezek megtalálása lesz a cél a lelki vírus ellenőrzés során.

Fájdalombázisaink azok az emlékek, élmények, amelyekhez valamilyen traumatikus élmény kapcsolódik: félelem, fájdalom, kudarc stb. Mivel nem pszichoterápiát végzünk (ez az arra képzett szakemberek dolga), ezért ezeket a bázisokat el kell kerülnünk. Hogy tudjuk ezt megtenni? Úgy, hogy teszteljük a programozásra szánt gondolatot és megvizsgáljuk, hogy milyen reakciókat vált ki.

Természetesen vannak olyan emlékeink, amelyek sehova nem kapcsolódnak. Ezek a semleges bázisok. Ezek nem hatnak, nem is ártanak, ezért a programozásban való felhasználásuk értelmetlen.

Meghatározások: lelki vírus, lelki kulcs

Lelki kulcsok tehát azok a kifejezések, szavak, képek amelyekhez jó élmények, kellemes, pozitív érzelmek kapcsolódnak.

Lelki vírusaink azok a kifejezések, képek, amelyekhez valamilyen trauma kapcsolódik.

Miként tudja megkülönböztetni a kettőt? Ezt ag yakorlatban tanulhatja meg a tréningen.

 

Coué-féle elmeműködés törvényei

 1. Amilyen gondolat betölt, áthat és ural az megvalósulni igyekszik, amennyiben az emberileg lehetséges.
 2. Akarat és képzelet szembenállásakor mindig a képzeleti tartalmak győznek.

A tréningen példákon keresztül bemutatásra kerülnek az elmeműködés törvényei, miként működnek mindennapjainkban.

Testemlékezés és lelki vírusok

Izomzatunk emlékeket őriz. A testterápiák arra alapoznak, hogy különböző mozdulatokkal felébreszthetők, és felszabadíthatók a lelki traumák. A test ezután újra tanítható a helyes mozgásra. Tartásunkon a traumák hatása megfigyelhető a járás, mozgás során.

A képzés célja az, hogy megvizsgáljuk milyen kifejezésekhez kapcsolódik feszültség. A traumát érintetlenü hagyjuk, mivel azok feltárása különböző terápiákat végző módszerek célja. Erre a kompetenciánk nem terjed ki, ezért nem is cél.

Lelki kulcsok megkeresésnek gyakorlata

A lelki kulcs teszt során kiválasztjuk azokat a személyiséghez illeszkedő és örömbázishoz kapcsolódó kifejezéseket, amelyeket beilleszthetünk a mindennapi gyakorlásba.

A teszt verbális teszt, hiszen a logogén (nyelvi) rendszer az, ami képes azonnal a felszínre hozni és megmutatni azt, hogy az asszociációs rendszerünkben hová kapcsolódik az adott kifejezés: öröm-, avagy fájdalombázishoz.

Hogyan végezzük a gyakorlást?

A napi gyakorlás szabályai:

 • naponta két alkalommal
 • lassan, monoton hangon
 • litánia szerűen
 • hangosan
 • alkalmanként 20x ismételjük a kiválasztott mondatot, illetve kulcs kifejezést.

Választ kapnak a résztvevők arra a kérdésre is, hogy miért nem kell relaxálni a módszer végzése közben. Sok embernek a relaxáció nem megy, nehezen tudja kivitelezni, esetleg tudatosan nem tud lazítani, ezért kudarc élményben van része. Ezt a nehézséget a verbális programozás áthidalja.

FIGYELMEZTETÉS! A képzésen bemutatott technikák, gyakorlatok nem diagnosztikai értékűek, nem adnak orvosi javaslatot és nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. Az információkkal nem szándékozunk orvosi, fiziológiai vagy egyéb hasonló szolgáltatást ajánlani. Ha valaki szakorvosi ellátásra szorul, arra bátorítjuk, hogy keresse fel kezelőorvosát. Az itt tanult teszteket, korrekciókat mindenki saját felelősségére alkalmazhatja.

Módosítva: 2020. január 22.

  

-->