JoomlaLock.com All4Share.net

Oktató: Gál Attila kineziológiai szakértő, Coué oktató

A képzés időtartama: 1 nap (09.00-16.00 óráig);

Képzési díj: 12.000.- Ft (ÁFA mentes)

A képzés időpontja: 2018. szeptember 22. (Szolnok)

A Személyes Eredményességi Tréning során olyan pszichológiai technikákat, gondolkodásmódot és személyre szóló magatartásmintát sajátíthat el, amelyek segítségével túlléphet a vágyai, céljai elérésében akadályozó blokkokon, hitrendszeri mintákon.

Sokan sokszor próbálkoztak már célokat kitűzni és megvalósítani. Számtalan módszer létezik a célok megvalósítására. Lehet szó anyagi célokról – ez jelenleg sok családot érint -, vagy szellemi, spirituális, családi, szociális, munkahelyi… Azonban sokan mégis kudarcról számolnak be.

Mit lehet tehát tenni azért, hogy a céljainkat elérjük?

1. Nyúljunk vissza az alapokhoz. Azokhoz az alaptörvényekhez, melyeket Emil Coué alkotott meg az elme működéséről, majd nézzük meg ezen törvények gyakorlati alkalmazását.

Mindezt tesszük úgy, hogy a legmodernebb kutatások eredményeivel ötvözzük Coué módszerét. Megtudhatjuk azt is, hogy mi az oka a sok sikertelenségnek, hiába való próbálkozásnak. A titok kulcsa, hogy személyre szabottan kell a célmegvalósítási programot összeállítani, hogy azok sikerre vezessenek.

„Amilyen gondolat betölt, áthat és ural, az megvalósulni igyekszik, amennyiben ez emberileg lehetséges.” – hangzik Coué törvénye. Ez az első alaptörvény, ami át kell hogy hassa annak a mindennapjait, aki eredményesen szeretne alkalmazni bármilyen pozitív gondolkodás módszert.

2. A második alaptörvény, hogy mindezt a saját személyiségéhez kell igazítania. Erre tökéletesen alkalmas eljárás a Lelki Kulcs teszt.

Sok módszer van ami tanít vizualizálni, programozni, de ezek legtöbbször általános sémákat adnak a gyakorlóknak. Sokszor találkoztam olyan visszajelzésekkel, hogy “nem tudok vizuallizálni”, “képtelen vagyok sokáig egy dologra koncentrálni”, “olyan rossz érzés fog el, amikor arra gondolok, hogy sikeres vagyok” – “akkor most én nem is csináljam ezt a módszert?”

Nehéz helyzet előtt állnak ezek az emberek, de számukra is van megoldás! Gyakorlatilag egyénre szabott programokat kell összeállítani és programozni ahhoz, hogy céljaink megvalósíthatóak, elérhetőek legyenek. A Lelki Kulcs teszt segítségével tesztelhetőek a programozásra szánt gondolatok, a kitűzött célok.

Ez azért is fontos, mivel nem biztos, hogy az amire vágyunk, amit kitűztünk magunk elé, az a mi lelki alkatunkhoz passzoló cél.

Szeretnék egy nagy autót! Igen ám de biztos hogy ez nekem való cél? Tudom majd vezetni? Tudok vele parkolni? Fenn tudom tartani? Meg tudom óvni? Ezek olyan kérdések, amelyekre sokszor nem is gondolunk, de a tudatalattinkat pásztázó Lelki Kulcs teszt megmutatja, hogy valami ezzel a céllal kapcsolatban nem oké, nincs rendben. Így lehetőséget kapok arra – önmagamtól – hogy tisztázzam a célhoz fűződő viszonyomat, és ha kell átalakítsam a célom.

A Személyes Eredményességi Tréningen megtanulhatja alkalmazni azokat a gyakorlatokat, amelyekegyrészt az Ön lelki alkatához igazodnak, másrészt figyelembe veszik azokat a lelki törvényeket, amelyek áthatják életünket!!!

Küldje el jelentkezését most, ide kattintva.

A képzés tematikája:

  • A célkitűzések szabálya; személyre formált célok alkotása
  • Melyek azok a viselkedés típusok, amelyeket Önnek minden nap meg kell tennie ahhoz, hogy képes legyen sikeres lenni
  • Mi az a lelki vonás ami gátolja vágyaink elérését?
  • Melyek azok a szempontok, melyeket az agyprogramozásban feltétlenül figyelembe kell vennie ahhoz, hogy céljait valóban elérje?
  • Mi az eredményességhez szükséges kommunikáció tízparancsolata?
  • Örököltünk-e szüleinktől olyan viselkedést, ami meggátol minket abban, hogy sikeresek legyünk?
  • Milyen szempontokat célszerű a gyermeknevelésben figyelembe venni ahhoz, hogy gyermekünk sikeres felnőtt legyen?
  • Ésszerű, gyors és hatékony tevékenység végzése hétköznapjainkban, azaz miként szabaduljunk meg a felesleges teendőktől és hogyan koncentráljunk arra, ami céljainkhoz közelebb visz.

A Tréningen 10 konkrét gyakorlat során tanulhatja meg azon természeti törvények alkalmazását, amely az eredményesség felé viheti, valamint megismerheti azt is, hogy milyen viselkedést kell alkalmazni és melyeket ne a gyermeknevelésben ahhoz, hogy a következő generációnak nem adjuk át azokat a viselkedéseket, amelyek nem működnek.

Visszajelzések:

"A tanfolyam értékelése:
Ami miatt elmentem a képzésre, hogy sikerüljön kissé összeszedettebben, nagyobb
önbizalommal élnem mindennapjaimat. Meg persze egy kis önismeretért. A
könyvet (Gyógyító célok) már előtte elkezdtem olvasni, de úgy éreztem, így talán személyre
szabottabb lesz az anyag, amit kaphatok. Sok olyan dolgot hallottam, ami már ismerős volt számomra,
de ezt is hasznosnak gondolom, hisz megerősítést nyertek azok is. Sok jó
ötlet, tanács, technika ismeretére tettem szert, és mellette még jó móka is
volt. Mindenképpen hasznos volt elmennem, a tükrös jóreggelteket használom,
remélem ez nem szélesíti tovább holdvilág képemet :), és próbálom a többi
dolgot is beépíteni az életembe.
Köszönöm. P-né SZ.G."

FIGYELMEZTETÉS! A képzésen bemutatott technikák, gyakorlatok nem diagnosztikai értékűek, nem adnak orvosi javaslatot és nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. Az információkkal nem szándékozunk orvosi, fiziológiai vagy egyéb hasonló szolgáltatást ajánlani. Ha valaki szakorvosi ellátásra szorul, arra bátorítjuk, hogy keresse fel kezelőorvosát. Az itt tanult teszteket, korrekciókat mindenki saját felelősségére alkalmazhatja.

Módosítva: 2020. január 22.

  

-->