JoomlaLock.com All4Share.net

Az ember a környezetével az anyag-, energia- és információáramláson keresztül van kapcsolatban. Ha ez a kapcsolat nem kiegyensúlyozott, akkor mindenféle nehézségekkel, problémákkal találjuk szembe magunkat, hosszabb távon – a testünk ellenállóképességének függyvényében – akár betegségek is kialakulhatnak. Az energiaközpontok biztosítják az energia- és információcserét a test és a külső környezet között. Tulajdonképpen az ayurvédikus orvoslásból ismert csakrák kiegyensúlyozásáról szól az egynapos workshop.

A tematika felöleli a 10 energiaközpont tesztelését és kiegyensúlyozását az érzelmeken, a lábreflexeken, az akupunktúrás pontokon kertesztül, de fogjuk használni a fület és az arc zónáit is a korrekcióhoz. A Biokeineziológiai kutatások eredményeként került összeállításra ez a gyakorlatias program.

A workshop előfeltétele: Stress Release I.-II. tanfolyam.

A workshop díja: 15 500.-, mely tartalmazza a jegyzet árát is.

Időpontja: 2020. május 10.

Időtartam: 09.00 - 16.30 óra

Helyszín: 1095 Budapest, Tűzoltó u. 79. fszt. 6.

Tanfolyamvezető: Gál Attila kineziológus szakértő Stress Release, Touch For Health, Brain Gym® 101 hivatalos nemzetközi oktatója

A képzési díj a Wellness Kinesiology nemzetközi oklevelének díját is tartalmazza. Ismétlők 50% kedvezménnyel végezhetik el a tanfolyamot!

Lehetőség van arra, hogy tovább fejlődjön a Wellness Kinesiology rendszerében és akár oktatóvá váljon. Ennek részleteiről kérdés esetén tájékoztatom.

FIGYELMEZTETÉS! A képzésen bemutatott technikák, gyakorlatok nem diagnosztikai értékűek, nem adnak orvosi javaslatot és nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. Az információkkal nem szándékozunk orvosi, fiziológiai vagy egyéb hasonló szolgáltatást ajánlani. Ha valaki szakorvosi ellátásra szorul, arra bátorítjuk, hogy keresse fel kezelőorvosát. Az itt tanult teszteket, korrekciókat mindenki saját felelősségére alkalmazhatja.

Módosítva: 2020. január 22.

  

-->